Persoonlijk

Full Colour Handdoeken 4YOU

Deze digitaal gedrukte handdoeken sluiten perfect aan bij de 4YOU lijn. Naast het feit dat de handdoek in zijn geheel kan worden bedrukt met een eigen design, is ook personalisatie mogelijk. Geef je relatie een persoonlijk cadeau, waardoor je merk meer zal aanspreken dan ooit tevoren. Voor de finishing touch zijn de handdoeken optioneel te verpakken in een full colour geschenkdoos die tevens helemaal naar eigen wens te ontwerpen is.

100% Velours katoen 25 stuks 3-4 Weken Made in Holland

Handdoeken4YOU

Met een geheel gepersonaliseerde handdoek kan jij niets meer fout doen bij je werknemers!

Stap 1

Afmeting, grammage en opdruk

Kies uit vier verschillende afmetingen en bepaal het grammage van de handdoek. Wanneer je dit helder hebt, is het tijd om je eigen ontwerp te maken. Creëer je eigen design of laat onze studio helpen. Wij doen dat met liefde!

Stap 2

Personalisatie

Wil je de handdoek nog persoonlijker maken? Dat is mogelijk! Optioneel kan je de handdoeken personaliseren. Met de toevoeging van een eigen naam maak je het cadeau nog unieker.

Stap 3

Verpakking

Als laatste stap kies je de soort verpakking. Je kan kiezen uit drie opties. Standaard worden de handdoeken geleverd in een bulkverpakking, maar je kan ze ook per stuk in een polybag bestellen. Om het cadeau helemaal af te maken is een geschenkdoos de perfecte keuze. De doos wordt full colour bedrukt met een eigen design.

Full Colour Towels 4YOU

Ook deze unieke handdoek bestellen?

Dat kan! Ik informeer je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

Contact

Van Ruiten Gifts
Parallelweg Zuid 55
2914 LD Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel.: +31 (0) 6 22 43 7003
E-mail: info@vanruitengifts.com

Informatie/offerte opvragen

Wie heb je aan de telefoon?