Milieubewust

Shoppers 4YOU

Alle milieuvervuilende plastic tassen zijn verleden tijd met de 4YOU shopper! De boodschappentas is helemaal naar wens te maken door de talloze opties.

Eigen ontwerp 500 stuks 4-6 weken 9-11 weken

Shoppers4YOU!

Een unieke shopper is zo gemaakt met onze 4YOU lijn. Kies uit verschillende soorten materiaal, kwaliteit en hengels. Met de toevoeging van je eigen opdruk steel jij straks de show tijdens het shoppen!

Stap 1

Afmeting

Om je eigen unieke shopper samen te stellen, begin je bij het kiezen van de afmeting. De tas is in drie verschillende formaten te verkrijgen. De één is bijvoorbeeld hoger en smaller, de ander is wat lager maar dieper. Voor ieder wat wils!

Stap 2

Materiaal en opdruk

Heb je de afmeting gekozen? Mooi! Dan kan je nu kiezen voor één van de drie materialen en een opdruk. Kies uit PP Non woven, PP Woven óf kies milieubewust en ga voor RPET. Nadat je besloten hebt uit welk materiaal jouw shopper wordt gemaakt, kies je een opdruk. Je kan een full colour artwork gebruiken, dus de mogelijkheden zijn eindeloos! Maak een eigen design of vraag hulp aan onze studio.

Stap 3

Hengsels en opties

Als laatste kies je een lengte en kleur voor je hengsels. De hengsels zijn in drie verschillende afmetingen te verkrijgen. De korte hengsels zijn 50 centimeter lang, de lange hengels 70 centimeter. Bij de lange variant kan je ook nog kiezen uit twee verschillende breedtes. Je kan ook voor beide lengtes gaan, net als in het voorbeeld. Optioneel kan je nog een bottom board toevoegen en een label met logo. Zo maak je de shopper helemaal compleet!

Shoppers 4YOU

Ook deze unieke shoppers bestellen?

Dat kan! Ik informeer je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

Contact

Van Ruiten Gifts
Parallelweg Zuid 55
2914 LD Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel.: +31 (0) 6 22 43 7003
E-mail: info@vanruitengifts.com

Informatie/offerte opvragen

Wie heb je aan de telefoon?