Een eyecatcher

Sublimatie Lanyards 4YOU

Deze full colour sublimatie lanyards zijn dé eyecatcher op beurzen en andere gelegenheden. Door de haarscherpe sublimatiedruk knallen de kleuren van de opdruk van de lanyard. Alle lanyards zijn naar wens samen te stellen door te kiezen uit de verschillende soorten haken, buckles en veiligheidssluitingen. Tip: Bestel alvast kaarthouders mee zodat de lanyards direct te gebruiken zijn!

Eigen ontwerp 100 stuks 3 Weken 8 Weken

Lanyards4YOU!

Op zoek naar een eyecatcher waar jouw merk vanaf spat? Met 4YOU stel je met gemak jouw unieke lanyard samen!

Stap 1

Breedte band, haken, opties

Alle lanyards zijn naar wens samen te stellen door te kiezen uit de verschillende soorten haken, buckles en veiligheidssluitingen. Maak een keuze uit de breedte van de lanyard en het gewenste soort haak. Optioneel kun je kiezen uit een veiligheidssluiting, buckle en kaarthouders!

Stap 2

Bepaal je eigen opdruk

Heb je alle gewenste opties gekozen? Top! Sublimatiedruk leent zich uitstekend voor kleurrijk artwork. Dus design zelf of met onze studio het gewenste artwork en creeer daarmee jouw unieke Lanyard!

Lanyards4YOU

Ook deze unieke lanyards bestellen?

Dat kan! Ik informeer je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

Contact

Van Ruiten Gifts
Parallelweg Zuid 55
2914 LD Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel.: +31 (0) 6 22 43 7003
E-mail: info@vanruitengifts.com

Informatie/offerte opvragen

Wie heb je aan de telefoon?