Opvallend

Klaparmbanden 4YOU

De klaparmband is terug van weggeweest! In één tik sla je hem om je pols, waarna hij als het ideale relatiegeschenk dient. Voor de finishing touch kan je ook nog glitters of blokjes toevoegen als patroon.

250 stuks 4 – 5 Weken 8-9 Weken Per stuk of per 5 verpakt in polybag

Klaparmband4YOU!

Kies uit verschillende kleuren armbanden en voeg je logo toe door middel van een zeefdruk. Liever de gehele armband voorzien van een design? Ga dan voor een full colour print met eigen ontwerp. Onze studio helpt je daar met liefde bij!

Stap 1

Formaat en materiaal

Om je eigen, unieke klaparmband te ontwerpen, hoef je maar een paar simpele stappen te doorlopen. Het formaat is alvast voor je gekozen, dus het enige dat jij hoeft te doen bij stap 1 is kiezen tussen de verschillende soorten materialen. De klaparmbanden zijn te verkrijgen in een effen kleur, glitters of blokjes. Voor de kleuren geel en zilver is er bij de effen variant ook de mogelijkheid om voor 3M materiaal te gaan. Dit materiaal voldoet aan de EN13356 norm.

Stap 2

Kies je opdruk

Wanneer je het materiaal hebt uitgekozen, is het tijd om je opdruk te ontwerpen. Ga voor een zeefdruk van je logo op één van de 10 kleuren armbanden, of maak gebruik van een full colour print. Design je artwork zelf of met behulp van onze studio en creëer jouw unieke klaparmband!

Klaparmbanden 4YOU

Ook deze unieke klaparmbanden bestellen?

Dat kan! Ik informeer je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

Contact

Van Ruiten Gifts
Parallelweg Zuid 55
2914 LD Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel.: +31 (0) 6 22 43 7003
E-mail: info@vanruitengifts.com

Informatie/offerte opvragen

Wie heb je aan de telefoon?