Uniek

Kofferriemen 4YOU

Herken jouw koffer uit duizenden met je eigen unieke kofferriem! De riemen kunnen worden versteld, waardoor hij om elke soort of maat koffer past. Met de toevoeging van jouw eigen artwork valt je bagage meteen op. De dubbelzijdige sublimatiedruk zorgt voor een oogverblindend resultaat! De kofferriemen zijn optioneel te verpakken in een retail verpakking.

Eigen ontwerp 250 stuks 4 Weken 8 Weken

Kofferriemen4YOU!

Ga in stijl op reis met een unieke kofferriem! Design zelf of met behulp van onze studio je eigen artwork.

Stap 1

Verpakking

Over het soort kofferriem hoef jij niet na te denken, want alle kofferriemen hebben dezelfde lengte en breedte. De riemen zijn 165 centimeter lang en 5 centimeter breed. Waar je wel een keuze uit kan maken, zijn de verschillende verpakkingsmogelijkheden. Per 10 stuks verpakt is standaard, maar je kan de kofferriemen ook per stuk in een retailverpakking opgestuurd krijgen. Klaar om weg te geven!

Stap 2

Bepaal je eigen opdruk

Tijd voor het design! De mogelijkheden zijn eindeloos door het gebruik van sublimatiedruk. Maak zelf of met behulp van onze studio het gewenste artwork en creëer jouw unieke kofferriem!

Kofferriemen4YOU

Ook deze unieke kofferriemen bestellen?

Dat kan! Ik informeer je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

Contact

Van Ruiten Gifts
Parallelweg Zuid 55
2914 LD Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel.: +31 (0) 6 22 43 7003
E-mail: info@vanruitengifts.com

Informatie/offerte opvragen

Wie heb je aan de telefoon?