Eenvoud

Sleutelhangers 4YOU

Laat een blijvende indruk achter met de 4YOU sleutelhangers. Stel je eigen custom made sleutelhanger samen door te kiezen uit een van de beschikbare basiskleuren en stiksels. Maak de sleutelhanger af met een blinddruk in het zachte PU leer of het metaal van de sleutelhanger. Met deze stijlvolle giveaway blijf je blijvend in beeld tussen de sleutels van de ontvanger.

PU Leer 250 Stuks 5 Weken Per stuk verpakt in polybag (optie)

Sleutelhangers

Presenteer jouw merk op een van de PU keychains. Door de vele opties creeer je met gemak jouw unieke sleutelhanger!

Stap 1

Maak een keuze uit het type sleutelhanger

Kies uit een sleutelhanger met flessenopener, rond, PU & metaal, basic of een sleutelhanger met metalen sluiting. Met de keuze uit deze verschillende types, vorm je de basis voor jouw unieke sleutelhanger!

Stap 2

Kies de kleur van het PU leer

Heb je een type gekozen? Super! Dan kan je nu één van de vijf kleuren kiezen die past bij jouw gewenste resultaat. Ga voor bruin, zwart, grijs, navy of rood PU leer.

Stap 3

Opties in opdruk

Als je jouw type en kleur keychain hebt gekozen, is het tijd voor de laatste stap waarmee de sleutelhanger écht uniek wordt. De opdruk! Design zelf of met onze studio het gewenste artwork en bepaal of je de opdruk op beide zijdes wil of niet. Daarnaast kan de opdruk op metaal voorzien worden van 1 tot 3 kleuren.

Sleutelhangers 4YOU

Ook deze unieke sleutelhangers bestellen?

Dat kan! Ik informeer je graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Met onze 4YOU lijn zijn we samen in staat om unieke items te produceren die aansluiten bij de wens van de klant. Doordat we vooraf al keuzes hebben gemaakt in opties en aanbod maken we het gemakkelijker om custom made projecten op te starten.

Contact

Van Ruiten Gifts
Parallelweg Zuid 55
2914 LD Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel.: +31 (0) 6 22 43 7003
E-mail: info@vanruitengifts.com

Informatie/offerte opvragen

Wie heb je aan de telefoon?