Bottlebag steunt de plastic soup foundation

Van elke BottleBag gaat 5 cent naar de Plastic Soup Foundation. De PSF stimuleert alle mogelijke en innovatieve oplossingen, welke bijdragen aan het aanpakken van de plastic soep bij de bron. Het plastic dat in het milieu terecht komt en uiteindelijk in de oceaan, heeft naar hun mening de grootste impact op het milieu en hier moeten maatregelen voor getroffen worden. Dit omvat het verminderen van de hoeveelheid eenmalig gebruik plastic door consumenten, de ontwikkeling van het verminderen van de plastic footprint door bedrijven en het bedenken van slimme oplossingen voor het verzamelen van plastic in natuurwater.

Refuse Single Use

De BottleBag is een alternatief op de standaard plastic tassen, want hij is gemaakt van 100% gerecycled PET flessen. De BottleBag wordt standaard geleverd met een hangtag, waar de exacte uitleg van het productieproces beschreven wordt.

Duurzaam in gebruik

De BottleBag is niet alleen gemaakt van duurzaam materiaal het is ook duurzaam in gebruik. De Bottlebag heeft extra verstevigde naden door extra piping binnenin de tas. Hierdoor is de Bottlebag erg duurzaam en kan 10 kg dragen! Getest door SGS. Genoeg ruimte en draagkracht voor de dagelijkse boodschappen.

Contact

Van Ruiten Gifts
Parallelweg Zuid 55
2914 LD Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel.: +31 (0) 6 22 43 7003
E-mail: info@vanruitengifts.com

Informatie/offerte opvragen

Wie heb je aan de telefoon?