Headwear

Promocap®
Promocap® Staat voor aantrekkelijke geprijsde caps in de meest voorkomende kwaliteiten. Wij bieden constante kwaliteit en korte levertijden, de collectie bestaat uit de best verkopende modellen en kleuren die passen bij de basisbehoefte Rondom de communicatie en promotie van uw werk. Promocap® garandeert dat alle caps voldoen aan de Europese Reach-regelgeving en op regelmatige basis worden getest. Alle caps worden van 1 tot 4 kleuren bedrukt door middel van hoge kwaliteit transfers of geborduurd op state-of-the-art Tajima borduurmachines.

Kingcap®
Kingcap® is één van de eerste cap merken van Europa, de oorsprong van het merk ligt in Nederland. Jaar na jaar is het assortiment uitgebreid tot een volwaardige collectie van verschillende modellen in tal van kwaliteiten. Het continue verbeteren van de kwaliteit, de styling en het draagcomfort heeft ertoe geleid dat
Kingcap® caps nog steeds gezien worden als toonaangevende producten binnen de capmarkt.

Poederbaas
Poederbaas is van origine een Nederlands merk dat in 2009 is opgericht door Stenmar IJff. Inmiddels is Poederbaas uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd naamsbekendheid geniet. De collectie bestaat uit kwalitatief hoofwaardige beanies met een eigentijdse uitstraling. Deze handgehaakte beanies bieden wij aan vanaf 12 stuks en worden in eigen productie voorzien van een borduring of label. Daarnaast is het vanaf 100 stuks mogelijk een eigen Poederbaas beanie custom made samen te stellen.

Custom Made Caps
Vanaf 288 stuks produceren wij uw cap geheel naar eigen wensen. Stuur ons uw ontwerp en u ontvangt binnen enkele weken een monstercap. Via onze Design Service kunt u ook het ontwerp door ons laten vervaardigen. Als u uw logo stuurt en ons aangeeft welke stijl en kleurstelling uw voorkeur heeft, ontvangt u kosteloos een digitale presentatie en een vrijblijvende offerte. Als u enthousiast bent over het resultaat, produceren wij binnen enkele weken een goedkeuringsmonster in het Verre Oosten. Binnen circa 12 weken na goedkeuring ontvangt u uw bestelling. De prijzen voor Custom Made caps zijn op aanvraag.

Contact

Van Ruiten Gifts
Parallelweg Zuid 55
2914 LD Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel.: +31 (0) 6 22 43 7003
E-mail: info@vanruitengifts.com

Informatie/offerte opvragen

Wie heb je aan de telefoon?