No Water Flowers

No Water Flowers® staan bekend om de unieke handgemaakte wax Amaryllis bollen.
Deze Amaryllis bollen worden speciaal geselecteerd en hebben genoeg energie om zonder water te groeien en bloeien. Deze amaryllis bollen worden voorzien van een wax laag, dit geeft de bloembol een eigentijdse en modieuze uitstraling. Tevens een unieke eyecatcher om jouw huis mee te decoreren!

Alle No Water Flowers® zijn voorzien van een metalen steun waardoor de wax Amaryllis neergezet kan worden en deze altijd stabiel blijft staan. Ook zorgt het steun dat de bol niet kan omvallen onder het gewicht van de grote bloemen.

De Originele No Water Flowers® zijn makkelijk te herkennen aan het vierkante zilveren label die aan de bol bevestigd is. Aan de binnenkant van dit label staat aangegeven in welke bloemkleur deze unieke wax Amaryllis zal uitbloeien. Er zijn verschillende bloemkleuren beschikbaar: Rood, Wit, Roze en Gestreept.

De naam No Water Flowers® zegt het eigenlijk al, ze hebben geen water nodig. Eigenlijk hoef je er dus bijna niks voor te doen. Zet de wax Amaryllis op een lichte plek. Niet in direct zonlicht, kamer temperatuur is prima. De bloei zal vanzelf in 3 – 5 weken ontwikkelen.

Christmas

Winter

Velvet Touchz

Pastel

Valentine

Naturalz

Marble

Metallic

Halloween

Glitterz

Giletz

Formz

Fashionz Animals

Fashionz Nordic

Fashionz Elegant

Fashionz Patterns

Fashionz Xmas

Fun Dog & Bear

Rudolph Mix

Fashionz Halloween